Интернет страници

Проектиране, изработка и поддръжка на интернет страници и онлайн магазини

Изработка

Вашата онлайн визия трябва да е на ниво достойно за най-добрите. Нашата цел е да направим точно това!

Възможности

На кратко казано, възможностите са неограничени. След качествена изработка на сайт в него могат да се добавят страници, които описват вас и вашите продукти, или услуги, данни за контакт, придружени с „жива“ карта от Google Maps, форма за изпращане на имейли, снимки и видео, бутони за споделяне в социалните мрежи, интеграция на Facebook и Google+, публикуване на новини и още много!

Управление

Всеки сайт, който изработваме, е разделен на 2 части – клиентска и административна. Първата се вижда от всички посетители на сайта, също както вие разглеждате нашия сайт. Втората част е скрита и е достъпна само след идентифициране с име и парола. От там се правят всички промени по сайта – настройки, редакция, добавяне на новини, страници, снимки и т.н. Всичко е на български език и се работи изключително лесно и удобно.

Поддръжка на социални страници

Ще засилим вашето присъствие в социалните мрежи, като публикуваме във вашите страници тематични публикации. Ефектите от това са по-лоялни клиенти, повече последователи и повече поръчки.

Поддръжка

Поддържате ли добре сайта си?

Не правете тази грешка

Веднъж създаден, сайтът трябва периодично да се обновява, като се добавя качествено съдържание, за потребителите. Ако не го правите редовно, сайтът ви няма да бъде достатъчно полезен и ще загубите посетители. Още по-лошо е, когато сайтът ви спре да работи поради някакви технически причини или хакерска атака. Тогава той буквално изчезва и клиентите ви виждат само съобщение за грешка. Не искате това, нали? Ние предлагаме пълна поддръжка и защита на сайтове.

Техническа поддръжка

Изключително важно е, когато вашите клиенти искат да се свържат с вас, да могат да го направят по-най лесния и бърз начин. Предлагаме ви пълна техническа поддръжка, чрез която можем да отстраним възникнал проблем в най-кратки срокове.

Онлайн магазин

Продавайте повече с успешен онлайн магазин.

Възможности

С изработения от нас електронен магазин вие ще можете да добавите колкото желаете продукти, разпределени в категории, без ограничения за брой и количество.

Управление

Управлението на магазина става от административната част на сайта, в която се влиза с име и парола. От там ще можете лесно и бързо да добавяте, редактирате и изтривате продукти само с един клик на мишката.

SEO оптимизация

Ние ще позиционираме вашия сайт или онлайн магазин на първа страница в Google.

Какво е SEO оптимизация

Оптимизирането за търсачки (SEO) е процес, при който увеличаваме качеството и количеството на трафика, който сайтът получава от органичното търсене в Google. Чрез него вашият сайт ще се покаже директно под платените резултати.
Според някои проучвания трафикът от платените реклами е между 15-20%, а от органично търсене – 80-82%. Това автоматично означава, че SEO оптимизацията заема една огромна част от отношенията с бъдещите клиенти. Днес ако не присъствате на първа страница при търсене в Google, шансовете потребителите да ви намерят значително намаляват. Не оставяйте конкуренцията да ви изпревари.

Как работим

Разбираме желанията и нуждите на клиента. Анализираме сайта, който ще се оптимизира. Проучваме ключовите думи в нишата. Проверяваме текущото позициониране на сайта. Правим прогноза за трафика, който може да се достигне. Анализираме конкурентните сайтове. Изготвяме точна оферта с цени и срокове. Извършваме перфектна OnPage SEO оптимизация. Започваме външна OffPage SEO оптимизация. Следим и анализираме постигнатите резултати.

Back to Top